Akrylglasbilleder

Vores eksklusive akrylglasbilleder sætter virkelig farve på dit rum. Motivet trykkes på eksklusivt fotopapir og monteres på bagsiden af en 10-15 mm tyk akrylglasplade. Den reflekterende overflade og det faktum, at lys også kommer ind fra siderne af akrylglasset, får detaljer og farver til at fremtræde utroligt skarpt.
Ophængning
Akrylglasbilledet leveres med to ophæng, der sidder på bagsiden af billedet. Ophængene kombineret med to distancer får billedet til at hænge ca. 1 cm fra væggen. Stilrent og præcis som på professionelle fotoudstillinger.
Bestilling
Det er enkelt at bestille akrylglasbilleder fra Happywall. Du kan tydeligt se, hvor meget dit billede kommer til at koste i de tilgængelige størrelser af de enkelte motiver. De fleste af vores galleribilleder fås i flere forskellige størrelser. Du kan også få akrylglasbilleder med dine egne motiver.
Leveringstid
Dit akrylglasbillede leveres inden for 7-11 hverdage, uanset om du bestiller et færdigt motiv eller anvender dit eget foto.
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Du finder svar på ofte stillede spørgsmål her. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. 
  • Fantastisk detalje- og farvegengivelse
  • Blank, reflekterende overflade
  • Dybdevirkning
  • Leveres klar til ophængning
  • Modstandsdygtig over for UV-lys (bleger ikke med tiden)

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2020 Happywall AB