Aluminiumsbilleder

Vores aluminiumsbilleder trykkes direkte på en aluminiumsplade, og denne trykketeknik giver en fantastisk farvegengivelse. Materialet består af en syntetisk kerne og to aluminiumsplader. Overfladen bliver mat, og materialet hårdført, trods den lave vægt. Levering indenfor 7-11 arbejdsdage.
Ophæng med vægskinne
Aluminiumsbilledet leveres med en vægskinne, der er fastgjort på bagsiden af billedet. Skinnen få billedet til at hænge ca. 1 cm fra væggen. Stilrent og præcis som på professionelle fotoudstillinger.
Bestilling
Det er nemt at bestille aluminiumsbilleder fra Happywall. Du kan tydeligt se, hvor meget dit billede kommer til at koste i de tilgængelige størrelser for de enkelte motiver. De fleste af vores galleribilleder fås i flere forskellige størrelser. Du kan også oprette aluminiumsbilleder af egne billeder.
Leveringstid
Dit aluminiumsbillede leveres indenfor 7-11 hverdage, uanset om du bestiller et færdigt motiv eller anvender dit eget foto.
Ofte stillede spørgsmål
Har du spørgsmål? Du finder ofte stillede spørgsmål her. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
  • Direkte tryk på aluminiumsplade
  • Halvmat overflade
  • Let og hårdfør
  • Leveres med ophængsskinne
  • Modstandsdygtig mod UV

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2020 Happywall AB