Købsbetingelser

Hos Happywall.dk handler du nemt og sikkert. Herunder finder du vores komplette købevilkår.

Priser

Priserne på vores hjemmeside er inklusive moms. Momsen beregnes i ordreoprettelsen sammen med eventuelle fragtomkostninger, inden du bekræfter købet.

Betalingsalternativ

1. Kortbetaling (VISA, Mastercard)
Betaling accepteres med VISA og MasterCard. Vælg betalings-/kreditkort i kassen, og udfyld kortejerens navn, kortnummer, kortets udløbsmåned og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre sidste cifre i signaturfeltet på kortets bagside.
2. Faktura med 14 dages betalingsfrist (Klarna)
Ved betaling mod faktura er betalingsfristen 14 dage fra den dag, ordren er modtaget. Faktura udsendes omgående. For at kunne anvende dette betalingsalternativ kræves dit personnummer og en godkendt kreditvurdering hos vores partner, samt at din ordre sendes til din folkeregisteradresse. Kreditvurderingen medfører ikke en notering af forespørgslen hos kreditinstituttet. Ved for sen betaling opkræves rykkergebyr på et beløb, der er tilladt i henhold til loven i øjeblikket 50 kr. samt morarenter med 24 % + gældende diskonto.

Leveringstider

Fototapeter leveres indenfor 2-4 arbejdsdage. Billeder leveres indenfor 7-11 arbejdsdage. Leverancen sendes til dit nærmeste udleveringssted. Hvis du vælger postpakke, sendes en advisering til din mobiltelefon, hvis du har oplyst mobiltelefonnummer ved bestilling. Ellers sendes advisering via post. Erhvervspakker leveres direkte til jeres virksomhed og leveres på hverdage inden kl. 16.00. 

Hvis vi ikke kan levere indenfor aftalt tid, vil du som kunde uden forsinkelse blive informeret om årsagen til forsinkelsen og blive oplyst om nyt leveringstidspunkt. Du har i så tilfælde ret til at ophæve købet uden omkostninger.

Fortrydelsesret og reklamation

Du har 14 dages fortrydelsesret. Du har ret til at fortryde dit køb, og fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra du har modtaget din vare. Hvis du fortryder dit køb og returnerer din vare, tilbagebetaler vi det betalte beløb senest indenfor 20 dage. Som kunde betaler du selv eventuel returfragt, og produktet skal returneres i uændret stand samt med original indpakning og emballage. 

Vi sælger alle produkter med et års garanti samt tre års reklamationsret i henhold til forbrugerkøbekoven. Fejlbehæftede produkter eller produkter, der er beskadiget ved ankomsten returneres og byttes uden omkostninger. Vi erstatter også eventuelle fragtomkostninger, der opstår ved returneringer.

Ved reklamationer kontakt kundeservice på info@happywall.dk, med følgende info:
  1. Dit ordrenummer
  2. Beskriv, hvorfor du vil returnere varen?
  3. Hvilke foranstaltninger ønsker du, at vi skal træffe, bytning eller tilbagebetaling.
  4. Vedlæg et foto af billedet, hvis det skulle være beskadiget.
  5. Vent på et svar med godkendelse og instruktioner for returneringen
  6. .
Returnering af fototapeter sendes til:

Nordic E Trade AB

Fraktflygargatan 18
S
128 21 SkarpnäckReturneringer af billeder sendes til:

CeWe Color Nordic
Segaltvej 16
DK
8541 SkødsrupVi erstatter ikke eventuelle ekstraomkostninger, der kan opstå på grund af, at et produkt er beskadiget, fejlbehæftet eller defekt, som f.eks. ekstra arbejdstid, materialer eller lignende. Det er op til kunden selv at kontrollere produktet, inden det sættes op. Vi erstatter ikke opsætninger med fejl. Ved eventuel tvist følges de almindelige klagenævns anbefalinger.

Fortrolighedspolitik

Personlige oplysninger
Happywall.dk er ansvarlig for behandlingen af de personlige oplysninger, som vores kunder oplyser til os. Dine personlige oplysninger bliver anvendt til at administrere kunderelationen. I følge personoplysningsloven har du ret til at få de oplysninger, som vi har registreres om dig. Vi vil aldrig videregive personlige oplysninger til uafhængige parter.
Bestillingssikkerhed
Vi tilbyder en sikker kortbetaling med VISA, MasterCard i samarbejde med DIBS Payment Services. Når du betaler med kort, sendes du videre til en sikker side med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services, hvor du trygt udfylder dine kortoplysninger og gennemfører betalingen. Happywall.se håndterer aldrig dine kortoplysninger.
DIBS Payment Services
DIBS Payment Services er Nordens ledende leverandør af betalingstjenester via internettet og er PCI-DSS-certificeret af kortindustrien (bl.a. VISA, MasterCard og Diners) til at håndtere betalingstransaktioner på højeste sikkerhedsniveau. PCI-DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard og er et omfattende program, der har til formål at øge datasikkerheden hos samtlige parter, der gemmer, behandler eller overfører kortdata i henhold til kortvirksomhedernes skærpede krav. 

Du kan finde flere oplysninger på DIBS Payment Services hjemmeside.

Generelle vilkår

Hvis du har valgt at modtage vores nyhedsbrev, sender vi oplysninger og produkttilbud til dig via e-mail. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, kan du nemt afregistrere dig via et afregistreringslink i det aktuelle nyhedsbrev. De generelle vilkår betyder, at du skal have værges skriftlige tilladelse til at bestille, hvis du er under 18 år. Vi forbeholder os retten til at ændre vores vilkår uden varsel.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2021 Happywall AB