Fine art prints

Vi trykker vores fine art prints på det fineste fotopapir, hvilket giver et eksklusivt silkemat look. Dette tykke premiumpapir, 240g/m2 giver billederne en dejlig farvegengivelse og passer perfekt til vores rammer. Du vælger selv, hvilken ramme du vil have til dit fine art print. Ramme og passepartout indgår altid i prisen.
Bestilling
Det er enkelt at bestille fine art prints fra Happywall. Du kan tydeligt se, hvor meget dit billede kommer til at koste i de tilgængelige størrelser af de enkelte motiver. De fleste af vores galleribilleder fås i flere forskellige størrelser. Du kan også få fine art prints med dine egne motiver.
Leveringstid
Dit fine art print leveres inden for 7-11 hverdage, uanset om du bestiller et færdigt motiv eller anvender dit eget foto.
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget? Du finder svar på ofte stillede spørgsmål her. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. 
  • Silkemat look
  • Kraftigt premiumpapir
  • Papirtype 240g/m2.
  • Fantastisk detalje- og farvegengivelse
  • Vælg din egen ramme

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2020 Happywall AB