Arkitektur

Arkitektur

Når du kigger på et billede af en moderne skyskraber, kan du ikke undgå at sætte pris på de rene linjer og strukturens balancerede størrelsesforhold. Taj Mahal er et fantastisk eksempel på arkitektur der er bygget som et symbol på kærlighed, med dens hvide marmor og røde sandsten, haver og kanaler. Er en cirkelformet trappe en snegleskal eller et altseende øje? Du kan finde disse billeder og mange flere i vores distinkte serie af arkitektoniske fototapeter.

Alle vores fototapeter fanger de distinkte lys- og skyggepunkter, som er så vigtige på et arkitektonisk billede. Uanset om du vælger et sort og hvidt billede af en bølgebliksbygning eller en lyserød og magentafarvet trappeopgang med hvide spindler, så vil fotografiet eller tegningen være udsøgt.

Alle vores fototapeter bliver fremstillet af øko-venlige, PVC-fri (Polyvinylchlorid) materialer. Happywall giver dig inspirerende billeder fra store arkitekter i et produkt der er brandsikkert, UV-resistent og kan rengøres med en fugtig klud. Du kan være en arkitekt og designe en væg i dit hjem eller dit firma med vores tapeter i dag.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB