Børn

Børn

Hos Happywall mener vi at børneværelser og legerum skal være steder hvor børn kan (og bør) være i stand til at lade deres fantasi løbe løbsk. Uanset om dit barn drømmer om at udforske verden, er interesseret i venlige dyr eller nyder realistiske fotografier, vil Happywalls kollektion af børnefototapeter med garanti være tilfredsstillende.

Opfordr dine børn til at lade sig rive med, mens de tænker på hvilke steder de gerne vil besøge i kurven under en luftballon eller udforsker et verdenskort. Venlige retro-robotter, golden retrievere, ræve, får og snemænd venter på at sige “Goddag.” Vores tapeter med zoologiske dyr eller undervandstema har nok variation i mønsteret til at opfordre små børn til at lære navnene på forskellige dyr, farver og sammenligning af størrelser.

Hvis dit mål er at gøre et barns soveværelse til et sted der er dedikeret til søvn, omfatter vores fototapeter blandt andet en drømmende mørk himmel med en fuldmåne, lysende stjerner og bløde, skylignende skildringer. Hele billedet er fredeligt uden at blive barnligt. Vores børnekollektion omfatter også billeder der eksperimenterer med pastelfarver ved at tilføje havfrueskæl, enhjørningeglimmer eller endda havfruesommerfugle for at få et helt fortryllende look.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB