Byer

Byer

Bylandskaber kan minde os om steder vi har boet eller besøgt. Når de bruges som tapet, kan de fungere som visuelle påmindelser om steder vi ønsker at se. Hver by og hvert billede, fra New Yorks skyline i sort og hvidt til Brooklyn bridge ved solnedgang, har sin egen energi. Chicago by night byder på blå farvetoner og et sofistikeret look, mens Hong Kong by night også har blå nuancer, men samtidig en tåge over byen, som giver den en futuristisk kvalitet.

Vores byfototapeter er også tilgængelige med mere fokuserede billeder. Forestil dig at opgradere dit hjem eller firma med et billede af en gyde i Havana, komplet med huse i lyse farver og en bil parkeret på gaden. Tilføj en rød telefonboks fra London til et rum for at gøre det lysere og skabe et fokuspunkt omgående.

Overvej en tegning af Londons skyline for at få et mere subtitlt look. Hvis du gerne vil have et simpelt billede, omfatter vores serie også fototapeter der byder på “Welcome to Las Vegas”-skiltet, et trafiklys, et New York-metrotog, en karnevalskarrusel, en gadelygte og mere.

Med billeder i farver, sort og hvidt og sepia er vi sikre på at du vil finde dét byfototapet der passer til dine behov. Vi er her for at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller bekymringer.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB