Dyr

Dyr

Byd den endeløse mangfoldighed i naturens dyrerige indenfor i dit hjem, firma eller et hvilket som helst sted med vores udsøgte tapeter. Med muligheder der omfatter væsener fra land og hav, kan du få svært ved kun at vælge et!

Dyrefototapeter kan bruges til at skabe den stemning du ønsker. Uanset om du vil skabe et rum der er legende eller eftertænksomt, klassisk eller moderne, sexet eller seriøst, så kan vores billeder få det til at ske. Serien omfatter realistiske fotografier i fuld farve samt de subtile salt- og peberfarver fra sort-hvide billeder.

Hvis din smag hælder imod fantastifulde billeder af dyr, skal du bestemt overveje alpaca-enhjørningen med dens lyse, turkise horn på en blød, lyserød baggrund. Hvem siger at alle fototapeter skal være virkelighedstro? Kunstneren der erstattede det klassiske billede af King Kong på Empire State Building med et dovendyr bestemte sig for at lave noget sjov, og enhver der ser dette fototapet vil også more sig over billedet.

Vores fototapeter er tilgængelige med billeder der byder på dyr, fugle og fisk. Hvert fotografi eller tegning er reproduceret med blæk i høj kvalitet for at bevare designets integritet.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB