Graffiti

Graffiti

Hvis du er den persontype der føler sig hjemme i byen og værdsætter gadekunstneres værker, så skal du tage et kig på vores graffitifototapeter. Vi er glade for at kunne inkludere adskillige værker i vores kollektion, som byder på lyse farver, mangfoldige toner og dybde, der får værkerne af uovertrufne graffitikunstnere til at skille sig ud. De vil alle bringe en urban fornemmelse ind i dit rum.

Happywall ved at nogle af vores kunder kigger efter et mere subtilt udtryk, når de kigger på tapeter. Vores graffiti-fototapeter omfatter enkle billeder i én farve af hjerter tegnet med kridt eller maling samt geometriske designs, hvis det mere er dét du foretrækker. Du kan også overveje en farvestrålende gengivelse af en fugl i blåt og guldfarve, en gorilla iklædt en lyserød maske, to politibetjente der deler et kærligt kram eller et billede af en mand der fjerner graffiti fra en væg.

Uanset hvilket af vores fototapeter du vælger, kan du stole trygt på at designet vil passe til størrelsen på dit rum. Dit fototapet vil blive fremstillet efter dine specifikationer af ikke-vævet, brandsikkert materiale.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB