Kort

Kort

Papirkort er et navigationsredskab, som måske ikke bliver brugt så meget mere. Vi benytter os ofte af digital teknologi til at hjælpe os med at måle hvor vi er samt hvordan vi kommer frem til vores destinationer. Når de tilbydes som fototapeter, er kort en herlig måde hvorpå du kan dekorere en væg i en stue, et soveværelse eller et kontor. Nogle af korttapeterne fra Happywall viser et komplet verdenskort i en enkelt nuance, såsom grøn eller guld, adskillige farver eller sort og hvid. Vælg et historisk verdenskort eller et der viser dyrepopulationen efter region.

Kortkollektionen omfatter også detaljerede bykort over spændende byer som London, New York og Lower Manhattan. Hæng et gammelt verdenskort eller et gammelt kort over Paris op i dit rum og se familie og venner reagere med fascination over de detaljerede angivelser.

Uanset hvilken kortstil der fanger dit blik, er alle vores fototapeter lavet af solide, brandsikre, ikke-vævede materialer. Vi bruger øko-venlig blæk til at producere vores billeder og alle vores produkter er nemme at hænge op.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB