Kunst

Kunst

Pablo Picasso sagde, “Kunst skyller støvet fra hverdagslivet af sjælen.” Vores hjem, kontorer og andre rum ville se meget kedelige og almindelige ud uden kunstværker.

Happywall har kunstfototapeter til at pynte dit indendørsrum med og holde "hverdagslivets støv" væk. Alle billederne vi bruger er blevet særligt udvalgt fra det fineste udvalg af tilgængelig kunst. Din familie, venner og gæster vil blive glade, når de opdager at du har et fototapet af Mona Lisa eller Venus' fødsel. Hvis du er på udkig efter noget mere abstrakt, kan du overveje et splash art-fototapet med vandfarve med let dæmpede nuancer af grøn, blå, lilla, rød, orange og gul eller en serie af muntre bobler i lyse farver på en hvid baggrund.

Fugle er et populært tema, der ofte udforskes indenfor kunst. Disse fjerklædte beboere i dyreverdenen er uendeligt fascinerende. Vores serie byder på flere tapeter der skildrer malinger af svaner, traner, pelikaner, ugler og mere. Kunst-fototapetserien omfatter også blomster, fjer, landskaber, dyr og popkultur-ikoner som Marilyn Montor. Et antal malerier i japansk stil er også inkluderet i kollektionen.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB