Mad-drikke

Mad-drikke

Spiser du for at leve eller lever du for at spise? Vis at du sætter pris på god mad og drikke ved at vælge et af de fine tapetmønstre i vores mest velsmagende kategori overhovedet! Denne kollektion omfatter nærbilleder af sprøde, røde æbler med indbydende vanddråber, hele kaffebønner der fylder hele billedet og forskellige størrelser af limefrugter i lyse farver, klar til at blive udstillet. Andre valgmuligheder omfatter legende fototapeter med et udvalg af mini-æg, en slikregnbue med popcorn i stedet for skyer og en vaffel af “is”-blomster.

Vores fototapeter med mad og drikke inkluderer også et udvalg af tegninger samt fotografier. Afhængigt af din personlige stil kan du også overveje et lyserødt og gråt fototapet med ananas, en stiliseret kop kaffe eller få den sidste pizzaslice til at flytte ind på din køkkenvæg, dit spiseområde eller i din restaurant. Hvis du nyder at lege med ord, vil fototapetet med et appelsin-urværk med en citron-urskive interessere dig. Elementfototapetet med shotglas, der demonstrerer de fire elementer (luft, vand, ild og jord) er specielt slående og kan bruges i rum der ikke nødvendigvis relaterer sig til mad.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB