Mønstre

Mønstre

Mønstre er en spændende kategori, når du overvejer tapeter til dit hjem eller firma. Der er så mange at vælge imellem, fra pletter og firkanter til hvirvler og geometri. Nogle fototapeter låner deres design fra naturen, mens andre er baseret på indviklede mandalaer.

Vores mønsterkollektion omfatter subtilt guldfarvede geometrifototapeter, til når du ønsker at tilføje en subtil farve og tekstur til din væg. Marmoren i guld giver den klassiske stens look til en brøkdel af prisen. Mønstret med naturens glød er en stærk udforskning af blade i grønne og lilla farver på en lys baggrund, perfekt til ethvert rum, hvor du ønsker et lyst, muntert mønster. Valgmuligheden med en dag i troperne byder på en mørk grøn og brun med et stænk af brændt orange på en dramatisk sort baggrund. Dette er et fototapet du vælger til en væg hvor du ønsker at komme med et kraftfuldt udtryk.

Uanset om du er ude efter at pynte dine vægge lidt eller meget, har Happywall det rette mønster til at dække dine behov. Vores tapeter er lavet af kvalitetsmaterialer med de bedste billeder du finder noget sted.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB