Overflader

Overflader

Tilføj tekstur til dine vægge uden at tage masse med i regnestykket med et af vores overfladefototapeter. Denne dekorationsmulighed vækker ethvert rum til live. Vores øko-venlige produkter giver dig omgående en baggrund som enten kan tiltrække blikket med et væld af lyse farver eller levere en mere subtil tilføjelse til dine møbler og tilbehørsgenstande.`

Omdan en almindelig væg i din stue eller dit rekreationsrum og få den til at se ud som en væg af sten, mursten eller træplanker med et af vores tapeter. Giv dit middagsområde et pift ved at hænge et fototapet op med marokkanske mosaikker eller fliser i pastel-retrofarver. Marmorens naturlige skønhed er blevet brugt som byggemateriel i århundreder, og du kan få looket billigere i adskillige farver i denne kollektion. Tilføj farve og tekstur til et soveværelse med et af vores fototapeter med beton, bølgeblik, træringe eller mønstre.

Denne kollektion omfatter nogle fototapeter der minder om vandfarver, hvis du ønsker at være subtil, når du tilføjer dybde til dit rum ved hjælp af teksturer. Den omfatter også mønstre med hvide planker og hvide mursten, som kan give dig noget farvevariation uden at få rummet til at virke mindre.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB