Rummet

Rummet

Rejs gennem galaksen med disse fototapeter med det ydre rum som tema. Tapeterne byder på forskellige billeder med funklende stjerner, strålende planeter og fjerne giganter, der skaber en følelse af uendelige muligheder i ethvert rum. Disse særligt virkningsfulde rumfototapeter, som er baseret på nogle utrolige, moderne fotografier i fuld farve, der spænder fra en hvirvlende stjernetåge til velkendte planeter og rolige billeder af månen, omdanner enhver væg til et fascinerende indblik i universets ufattelige udstrækning.

Dekorer dit soveværelse med et meget detaljeret fotografi af dit yndlingsstjernebillede, slap af i din stue under Saturns mægtige ringe eller bring fjerne galakser ind i din spisestue. Vælg mellem et bredt udvalg af lyse eller bløde farver, temaer og stemninger for at finde det der passer bedst til din smag.

En klassisk, blæksort stjernehimmel er altid et kærkomment syn ved slutningen af en travl dag, mens et dramatisk billede af vores solsystem giver et spændende flair, som uden tvivl vil sætte gang i din fantasi fra det øjeblik du vågner. Lad ikke byens lys forhindre dig i at kigge på stjerner: disse farverige og mystiske fototapeter giver dig mulighed for at tænke over skønheden ved kosmos og alle dens vidundere i dit bekvemmelige hjem

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB