Typografi

Typografi

Hvis du nogensinde har gennemgået en liste over skrifttyper i et tekstbehandlingsprogram for at vælge en der ser fin og ordentlig ud til skole- eller forretningsformål, så har du allerede en idé om hvor vigtig typografi er i hverdagslivet. Ordene vi bruger er (selvfølgelig) en vigtig del af kommunikationen, og vores typografifototapeter viser hvordan deres fremtræden også kan være en kunstform.

Det betyder ikke at vores tapeter ikke tager sig selv for seriøst. For at bevise dette punkt, skal du tjekke trykkemaskineudvalgene ud, der tydeligt viser enten “Art” eller “Design” på fototapetet. De varme, indbydende farver gør dette til et ideelt valg til en stue, spisestue, soveværelse, kontor eller klasseværelse.

Typografi-fototapetkollektionen omfatter også kendte citater som “You Can’t Touch This” og “All You Need is Love,” som ser godt ud på enhver væg, et alfabetmønster med retrotema og talebobler i lyserød og blå på en hvid baggrund, der siger “Hej” på adskillige sprog. For at få en hurtig samtalestarter kan du vælge at placere et fototapet af en stregkode i kæmpestørrelse på din væg.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB