Vintage

Vintage

Hvis du er den persontype der sætter pris på klassiske genstande, så skal du tjekke vores udvalg af gammeldags fototapeter ud. Skab et udtryk på din soveværelsesvæg ved at hænge et fototapet op, der byder på en antik tegning af en indisk jungle. Vælg et kassettebånd i sort og hvidt til din stue for omgående at rette opmærksomheden mod en bestemt del af rummet (og væk fra områder du ikke ønsker at fremhæve).

Kollektionen omfatter også tapeter med farverige blomster, naturtemaer, livlig geometri og antikke skulpturer. Hos Happywall forstår vi at gammeldags ikke betyder kedeligt; vores fototapeter er tilgængelige i sort og hvidt og fuld farve. Vi ønsker at du skal kunne udtrykke din interesse for tidligere tider med interessante designs, der skaber en fornemmelse af fred og ro.

Uanset hvor du bestemmer dig for at placere et af vores fototapeter, kan du stole trygt på at det er et uovertruffent produkt. Vores tapeter er nemme at påføre, og da designet er lavet ud fra målene på din væg, behøver du ikke at bekymre dig for om fototapetet vil passe til dit rum.

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB