Gallery Print

Hvis du vil have et billede, der tiltrækker blikket, så er dette det rigtige valg. Billederne trykkes på bagsiden af en 4 mm tyk akrylglasplade og forsegles derefter med en aluminiumsplade på 3 mm. Det giver levende motiver med fantastiske farver og dybde. Levering indenfor 7-11 arbejdsdage.
Ophæng med vægskinne
Dit gallery print leveres med vægskinne, der fastgøres på bagsiden af billedet. Skinnen få billedet til at hænge cirka 1 cm fra væggen. Stilrent og præcis som på professionelle fotoudstillinger.
Bestilling
Det er nemt at bestille gallery print fra Happywall Du kan tydeligt se, hvor meget dit billede kommer til at koste i de tilgængelige størrelser for de enkelte motiver. De fleste af vores galleribilleder fås i flere forskellige størrelser. Du kan også oprette gallery print af egne billeder.
Leveringstid
Dit gallery print leveres indenfor 7-11 hverdage, uanset om du bestiller et færdigt motiv eller anvender dit eget foto.
Ofte stillede spørgsmål
Har du spørgsmål? Du finder ofte stillede spørgsmål her. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
  • Direkte tryk på 4mm akrylglas
  • Billedet forsegles med aluminium
  • Fantastiske farver og dybde
  • Levering med ophængsskinne
  • Blank reflekterende overflade

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2020 Happywall AB