Lærredsprint

Vores lærredsprint trykkes på det fineste malerdug af lærred. Trykteknikken giver naturlige og levende farver, der bevares år efter år, og motiverne får en fantastisk dybde. Billederne er også modstandsdygtige overfor UV-lys, og bleges derfor ikke med tiden. Levering indenfor 7-11 arbejdsdage.
Montering
Kanvasbillederne hænges på væg. De spændes op på en 18mm dyb kileramme, der fastgøres på bagsiden, hvorved rammen ikke kan ses.
Bestilling
Det er nemt at bestille kanvasbilleder fra Happywall. Du kan tydeligt se, hvor meget dit billede kommer til at koste i de tilgængelige størrelser for de enkelte motiver. De fleste af vores galleribilleder fås i flere forskellige størrelser. Du kan også oprette kanvasbilleder af egne billeder.
Leveringstid
Dit kanvasbillede leveres indenfor 7-11 hverdage, uanset om du bestiller et færdigt motiv eller anvender dit eget foto.
Ofte stillede spørgsmål
Har du spørgsmål? Du finder ofte stillede spørgsmål her. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
  • Kanvasdug af lærred, 340g/m2
  • Levering monteret og klar
  • Mat overflade
  • Levende farver
  • Modstandsdygtig overfor UV (bleges ikke med tiden)

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2020 Happywall AB