Happywall Office

Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på internettet, der hjælper dig med at skabe en unik vægdekoration. Som kunde kan du vælge blandt et stort antal motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling. Vi tilbyder fototapeter, kanvasbilleder, plexiglasbilleder, aluminiumsbilleder og gallery print-billeder. Uanset om det er dit hjem, dit kontor eller andre omgivelser, der skal indrettes, håber vi, at du finder noget, der passer præcis til dig.

Virksomhedsoplysninger:

Happywall AB
Organisationsnummer:
556926-6322

Adresse:

Happywall AB
Kanikenäsbanken 29
652 14 Karlstad
Sverige

Kontakt os

Vil du kontakte os? Skriv dit spørgsmål i formularen herunder. Vi arbejder på at besvare dit spørgsmål hurtigst muligt, og alle mails bliver besvaret inden for 48 timer. Måske finder du svaret på dit spørgsmål her.
Hvis du foretrækker at sende en mail direkte til os, skal den sendes til: info@happywall.dk

Som kunde kan du føle dig 100 % tryg, når du handler hos os. Vi er en svensk virksomhed med mange års erfaring i salg af fototapeter og vægbilleder på nettet. Vælg blandt et bredt udvalg af flotte motiver, der alle er omhyggeligt udvalgt og trykkes efter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB